Boka genom oss

Malmö Live

Malmö Live har ett stort utbud av konserter, föreställningar och andra shower, dessutom glöm inte bort deras mycket uppskattade Nallekonserer.

Boka rabatterade biljetter som medlem genom oss

Malmö Opera

Vår stolta teaterbyggnad där numera Malmö Opera huserar får vi uppleva fantastiska operor, musikaler och dansföreställningar. I den fantastiska entrén som ibland används för föreläsningar och även uppträden kan man även dinera, vad sägs om Afternoon Tea på Söndagar? Förboka gärna om ni vill läska er i pausen. Stiger man av på Triangeln ligger Malmö Opera på promenad avstånd.

Läs mer här

 

Boka rabatterade biljetter som medlem genom oss

Malmö Stadsteater

Förtjusande Hipp, Malmös gamla cirkus, planerar en ordentlig ombyggnation som de flesta av oss pirrar av förväntan inför. Hipp ligger inte långt från Malmö Central. Förutom Hipps egna scener där även Studion (Unga teatern) som du når från andra ingången ingår även Intiman som ligger på Malmö Opera. Vi kan glädja oss åt att ha en högst levande Stadsteater.

Läs mer här

Boka rabatterade biljetter som medlem genom oss

Skånes Dansteater

Skånes Dansteater ligger en bit ifrån Malmö Central och nås med fördel med stadsbuss nr 5 från Centralen. Annars som namnet antyder uppträder Skånes Dansteater på olika scener runt om i Skåne. Samtida dans kallas det för och är både vackert och spännande.

Boka rabatterade biljetter som medlem genom oss

Helsingborgs Stadsteater

Publik kära Helsingborgs Stadsteater ligger raka vägen från Knutpunkten (Helsingborgs Central) En av Skånes mysigare teatrar här är det alltid lika roligt för hela familjen att besöka.

Läs mer här

Helsingborgs Konserthus

Det kulturella Helsingborg har ett förträffligt Konserthus som ligger precis sidan om teatern.

Boka genom oss

Kristianstads Teater Tivoli

Tivoli ligger vackert beläget i en park strax sidan om tåg och buss centralen i Kristianstad.

Boka genom oss

Landskrona Teater

Landskrona

Scroll Up