(PAUS): Morgonkonsert – Baby Sage

Se hos Malmö Live Baby Sage rör sig i en dunkel, liten, nära och stundtals episk ljudvärld där hennes starkt berörande och ärliga röst blandas med klassiskt piano, skavande synthar och cello. Cæcilie Norby är inte bara bland eliten av Skandinaviens jazzsångare, utan...

Alice i underlandet

Se hos SVT Play Familjeföreställning från Royal Ballet i London. Spännande dansföreställning med extra allt - visuell storsuccé som gått för utsålda hus i världen, inklusive Stockholm. Paradnummer för hela familjen med massor av humor och hisnande dansnummer. Balett...

Scenen

Alice i Underlandet

Familjeföreställning från Royal Ballet i London

Trädgårdsgatan Helsingborgs stadsteater

Trädgårdsgatan

På nära håll får vi följa tre generationers kvinnor och deras mödosamma strävan för att få ihop vardagen med arbete, äktenskap och barn under 1970-, 2000- och 2020-talen.

Innan jorden blev rund

Innan jorden blev rund

Asagudarna rasar, förtvivlar och felar. De skapar problem som de försöker ställa tillrätta, vilket i sin tur orsakar ännu mer problem. Men det är omöjligt att inte tycka om dem i all deras mänsklighet.

Musik

(PAUS): Morgonkonsert – Baby Sage

Cæcilie Norby är inte bara bland eliten av Skandinaviens jazzsångare, utan också en ledande.

Hyllningskonsert - Jenny Lind 200 år

En av operavärldens mest firade och älskade sångerskor var Jenny Lind.

Ludde B

Följ med dockan Ludde B in i 250-årsjubilerande Ludwig van Beethovens fantastiska musikvärld.

Skådebanan Södra regionens playlista

Här samlar vi kulturupplevelser som du kan ta del av digitalt. Vi fyller på efterhand, men du som är producent får gärna tipsa oss om saker ni har lagt upp hos er, så ännu fler kan ta del av alla kulturupplevelser som produceras och visas digitalt.

Scroll Up