Louisa Lyne & di Yiddishe Kapelye

Se hos Musik i Syd En livekonsert producerad av Musik i Syd på Palladium i Malmö  den 18 december 2020. Utan publik men med känsla, närvaro och stjärnglans. Målet är att ge en tittarna en konsertupplevelse utan att själva vara på plats. Snyggt, stämningsfullt och...

Scenen

Alice i Underlandet

Familjeföreställning från Royal Ballet i London

Trädgårdsgatan Helsingborgs stadsteater

Trädgårdsgatan

På nära håll får vi följa tre generationers kvinnor och deras mödosamma strävan för att få ihop vardagen med arbete, äktenskap och barn under 1970-, 2000- och 2020-talen.

Innan jorden blev rund

Innan jorden blev rund

Asagudarna rasar, förtvivlar och felar. De skapar problem som de försöker ställa tillrätta, vilket i sin tur orsakar ännu mer problem. Men det är omöjligt att inte tycka om dem i all deras mänsklighet.

Musik

Louisa Lyne & di Yiddishe Kapelye

Louisa Lyne & di Yiddishe Kapelye

Konsert med Louisa Lyne & di Yiddishe Kapelye.

Naoko Sakata

Naoko Sakata – Improvisationer

Naoko Sakata är en internationellt hyllad och prisbelönt pianist som sedan några år bosatt sig i Sverige. Se hennes konsert Improvisationer.

Ludde B

Följ med dockan Ludde B in i 250-årsjubilerande Ludwig van Beethovens fantastiska musikvärld.

Litteratur

Kristina Lugn

Dramaten samtalar om Kristina Lugn

Om att vara poet och bli dramatiker, om ord och verklighet, om att ha ett eget rum på teatern, om moderskap och om barnets blick.

Per Olov Enquist

Dramaten samtalar om Per Olov Enquist

Om litterära förebilder, om verkliga livsöden som inspiration, om beroende och medberoende, om konstnärens frihet.

Lars Norén

Dramaten samtalar om Lars Norén

Om att bli en symbol, om poesi och politik, om jaget och uttrycket, om offentlighet, smärtpunkter, känslighet och kompromisslöshet.

Skådebanan Södra regionens playlista

Här samlar vi kulturupplevelser som du kan ta del av digitalt. Vi fyller på efterhand, men du som är producent får gärna tipsa oss om saker ni har lagt upp hos er, så ännu fler kan ta del av alla kulturupplevelser som produceras och visas digitalt.

Scroll Up