Hej alla Skådebanevännner! 

Mikael heter jag och är ny verksamhetschef på Skådebanan Södra regionen! 

Nya utmaningar väntar för Skådebanan efter vårt årsmöte i mars där vi klubbade en ny verksamhetsplan för 2020-2021. En verksamhetsplan som andas framtidstro och en fortsatt utveckling för vår organisation i vårt viktiga arbete med att erbjuda möjligheten för människor som står en bit ifrån kulturen att ta del av den. En utveckling och ett arbete som jag nu har förmånen att leda och utföra.  

Jag har min bakgrund inom fackföreningsrörelsen där jag bland annat varit ordförande för LO sektionen i Malmö. Har även varit ordförande för Malmö folkets hus AB och Albins folkhögskola i Landskrona. Men jag har alltid burit med mig ett intresse för kultur ända sedan jag läste historia på Lunds universitet för 25 år sedan. Bland annat har det tagit sig uttryck i att jag suttit i styrelsen för Konstfrämjandet i Skåne, men också under åtminstone de senaste 10 åren varav som ordförande under fem av dem i Skådebanan Södra regionen. 

Men nu går jag in i en ny roll och ser framemot att tillsammans med personal, styrelse, medlemsorganisationer och ombud fortsätta utveckla vår fantastiska organisation. 

Scroll Up