Följ med på en guidad visning till morgonfikat! Slå dig ner på valfri plats när Malmö konsthall presenterar utställningen Ceija Stojka digitalt via Zoom. Frukostvisningarna är ett komplement till öppningen för publik, som sker måndagen den 29 mars.

Från och med onsdagen den 24 mars kan du tre gånger i veckan följa med på digital frukostvisning kl 10–10.30 av den pågående utställningen med den romska konstnären Ceija Stojka, som väckt stor uppmärksamhet nationellt. Bänka dig framför skärmen med kaffe, fika och konst!

I samma veva kommer Malmö Konsthall äntligen att få slå upp dörrarna för publik även på plats. Konsthallen öppnar måndagen den 29 mars och håller öppet varje dag kl 11–17. Publikkapaciteten begränsas till max 70 personer i utställningshallen samtidigt. Utställningshallens yta är cirka 1500 kvadratmeter och erbjuder goda möjligheter att hålla avstånd. Ingen förhandsbokning behövs.

 

Vad?

Under den digitala frukostvisningen får du en kort guidning genom utställningen med en av våra pedagoger. Visningen tar 30 minuter inklusive tid för frågor i slutet av visningen.

När?

Onsdag, torsdag och fredag kl 10–10.30 med start onsdagen den 24 mars och slutdatum 21 maj. Vi öppnar inloggningen 9.45, så du bör vara inloggad före start kl 10.

Hur?

För att delta i de digitala frukostvisningarna behöver du ladda ner appen Zoom. Länk till veckans visningar publiceras på deras webbsida (här) på på måndag varje vecka, och det är bara att klicka på länken för att delta. Du behöver inte anmäla dig på förhand.